Szőnyeg- és kárpittisztítás

10% kedvezmény az első megrendelésből!


A helyszínen újjá varázsoljuk szőnyegét speciális gépeinkkel. A tisztítás során eltávolítjuk a szőnyeg, illetve a kárpit szálai között lerakódott látható és láthatatlan szennyeződéseket.

A maximális tisztaságot a szőnyegen csak ipari géppel lehet elérni. Akkor is ajánlott elvégezni a szőnyeg tisztítást, ha kívülről nem tűnik koszosnak, foltosnak, ugyanis rengeteg por és atka bújik meg a szőnyegekben és a kárpitokban.

Szőnyeg- és kárpittisztítási szolgáltatásunk külön is megrendelhető. Nagytakarítások alkalmával kifejezetten ajánlott a hosszan tartó tisztaság érdekében.

Szolgáltatásunk magánszemélyek és cégek számára egyaránt elérhető.

Vállaljuk padlószőnyegek ill. kisebb méretű felszedhető szőnyegek ipari tisztítását. Munkáinkhoz nagy teljesítményű ipari vizes szőnyeg- és kárpittisztító gépet használunk.

Szolgáltatásunk rövid leírása: a munkafolyamatot először egy alapos porszívózással kezdjük, majd ez követően a vizes szőnyegtisztító géppel folytatjuk. A folyamat végén egy tiszta, fertőtlenített, enyhén nyirkos szőnyeget kapunk. Száradási idő pár óra, a helyiség szellőztetése szükséges. Erősen szennyezett, foltos szőnyegek esetében egytárcsás súrológépet használunk, amely során fellazítjuk a szennyeződést, majd a vizes szőnyegtisztító géppel a kiszívjuk belőle.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

NÉZZE MEG ÁRAINKAT! >>

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MOST! >>