Koronavírus elleni védekezés


Igénye szerint kérheti a következő szolgáltatásokat

Fokozott fertőtlenítés

Takarítás során fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre. Általunk használt fertőtlenítőszerek különös hatékonysággal bírnak. Munka során minden felületet letörölünk, különös figyelemmel vagyunk a sokszor, sok ember által használt dolgokra mint például a kapcsolókra, ajtókilincsekre, gépekre, telefonokra, gépek billentyűzetére stb.

Hidegködképzés, ózonkezelés.

Hidegködképzéssel, ózonkezeléssel vírus és baktérium mentes terület hozunk létre. Megbízóink által üzemeltetett vagy karbantartott területeken épület fertőtlenítést tudunk végezni egészségügyi gázmester által. A kezelt területek lehetnek bevásárlóközpontok, üzletek, üzemek, éttermek, családi házak stb.

Fertőtlenítés után a vírus és baktérium mentesítés megrendelőjének átadásra kerül a munkalap, a felhasznált fertőtlenítőszer biztonsági adatlapja.

Ózonkezelés és hidegködképzés esetén nem lehetnek bent élőlények, növények, állatok. (Akvárium, szobanövények, vágott virág, csomagolás nélküli élelmiszer). Helységeknek jól zárhatónak kell lenniük. Légcserélő berendezéseket le kell állítani a kezelés idejére.

A fertőtlenítésre alkalmazott módszer függ a kezelendő helység méretétől, elrendezésétől, a lehetséges kezelési idő mértékétől, a megrendelő elvárásaitól.

Kezelés utáni takarítás: A rendszeres fertőtlenítés továbbra is javasolt. Legalább azokon a helyeken naponta többször is melyeket a munkavállalók a kezükkel érintenek meg. (Kilincs, konnektor, szaniterek, munkafelületek, stb.)

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

NÉZZE MEG ÁRAINKAT! >>

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MOST! >>