ABLAKTISZTÍTÁS

12 MÉTER MAGASSÁGIG

s

MOST 10% KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ MEGRENDELÉSBŐL!

A rendszeres ablaktisztítás alapvetően fontos, melynek során a lakásunk, munkahelyünk teljesen megújul, a fény áthatol az ablakokon kellemes közérzetet kölcsönözve.

Az ablaktisztítás az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő feladat. Több éves rutinnal rendelkező szakembereket foglalkoztatunk. Nehezen hozzáférhető ablakok tisztítását is vállaljuk, cégünk rendelkezik a tisztításhoz szükséges állványzattal ill. több részes kitolható létrákkal.

Ez a szolgáltatásunk külön is megrendelhető.

Vállaljuk magánszemélyek (lakások családi házak), cégek, irodák, kirakatok ablakainak tisztítását kedvező áron, rövid határidővel.

Az ablaküvegek tisztítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az ablakkeretek, az árnyékolók (redőny, zsaluzia, reluxa), szúnyoghálók ill. a párkányok tisztaságára is. Az ablakok tisztítását negyedévenként javasoljuk.

ABLAKTISZTÍTÁS 12 MÉTER MAGASSÁGIG, EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIÁVAL

Ablaktisztítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk magasan elhelyezkedő ablakok, nagy ablakfelületek, vagy magasan elhelyezkedő más falfelületek tisztítását.

Az eljárás során felhasznált víz ozmózisos eljárással történő kezelés után kerül a megtisztítandó felületre, mi által a felületre kerülő víz nem tartalmaz szennyező elemeket. Így a tisztítandó felületen / üveg, mosható homlokzati panelek stb. / száradás után nem hagy semmilyen nyomot, foltokat, vízcsepp nyomokat. Tiszta, ragyogó felületet biztosít.

Az eszköz végén egy cserélhető kefe van, melyen keresztül a megtisztított víz kiáramlik. A tisztítás elvégzése után a felület megszárad, és  a szennyeződés teljes mértékben eltűnik a felületről.

Ablaktisztítás 12m magasságig

Miért jó ez Önnek, melyek az előnyök?

Z

Nincs állványozás, nem kell emelőgépet rendelni

Z

Nem kell alpin technológiát rendelnie

Z

Gyors és költséghatékony

Z

10 m2 felület tisztítása 15-20 perc alatt elvégezhető

Z

Bármekkora felület tisztítható 12 méter magasságig

Z

Foltmentesen, cseppmentesen szárad